Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2023

Μια ιδιαίτερη γιορτή, για μαθητές και γονείς, ετοιμάσαμε φέτος στο Σχολείο, σε δύο μέρη: το πρώτο μέρος την Πέμπτη το πρωί, με θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς, ήταν υπό την καθοδήγηση της κ. Γεωργίας Μπλάγκου, δασκάλας της Θεατρικής Αγωγής. Οι μαθητές/τριες, ντυμένοι/ες στα πρασινοκόκκινα, έπαιξαν τα ξωτικά του Αϊ Βασίλη, που τον βοηθούν μεν, αλλά … κάνουν και ζημιές!

Το δεύτερο μέρος της γιορτής έγινε στο Ολοήμερο και περιελάμβανε μαγειρική – τρουφάκια με την κ. Χατζηστραβού Λίτσα, κατασκευές – κάρτες με την κ. Γκαδάτσου Θεοδώρα, παραμύθι από τους Παραμυθολαλίτσες, προβολή ταινιών σε δύο αίθουσες με ποπ-κορν με τις κυρίες Κολοκοτρώνη Βασιλική και Τακίδου Ελένη, αγώνες μπάσκετ με τον κ. Λαδιά Χρήστο, face-painting, καφέ για τους γονείς και κεράσματα για όλους από τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων που πρόσφερε και όλα τα υλικά που χρειάστηκαν για τις δραστηριότητες! Όλο το Σχολείο έγινε ένα χαρούμενο εργαστήρι του Αϊ Βασίλη!

Η γιορτή έκλεισε την επόμενη μέρα, την Παρασκευή, με την επίσκεψη του Αϊ Βασίλη (κ. Ζωή Ασλανίδου), που μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά! Και στο τέλος, ένα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού οργανωμένο από την κ. Σιδηροπούλου Αναστασία. Καλές γιορτές σε όλους!


ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress